Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 9. 2014

5-té setkání Kesiďáků a 1 setkání Awedanťáků

Poslední prázdninový víkend 29.8-31.8.2014 jsme se sešli opět v campu Velkopařezitý kousek od Telče.

Moc pěkná příroda, počasí jaké jsme si přáli, spousta kamarádů s pejsky, co jsou všichni potomci krásné a velmi úspěšné zakladateky Kesidy Plavý vítr - co víc si přát.

Páteční večerní příjez a následné vítání nebraly konce a večer se povídalo a povídalo...... za Awedanťáky dorazily 3 setřičky: plavá Arsea Sun, černošky Anne-Berry a Anttara Black a samozřejmě mamina Cailin Sun, která se s hokama bouřlivě vítala.

V sobotu dopoledne jsme si trochou zacvičili a probrali dotazy ohledně výcviku, svodu, rengenu, výstav a podobně. Odpoledne jsme plní elánu vyrazili hromadně na hrad Roštejn.

setkani-1.jpg

Na hradním nádvoří jsme chvilku poseděli u občerstvení, vyfotili pejsky a poté se plní sil vypravili na zpáteční cestu do tábora. Celý den jsme zakončili společným večerním

táborákem,opékáním buřtíků a oslavou našeho milého oslavence Rudy .....

Nedělní dopoledne probíhal sranda závod v netradičních disciplínách, kterého se zúčastnili dospělí,děti i všichni pejskové.

setkani-2.jpg

 Celý závod byl zakončen vyhlášením výsledků a rozdáním cen.

 

 

 

 

 

setkani-3.jpg

 

Krásné počasí nám vydrželo až do oběda, poté se počasíčko začalo kazit a ve 3 hodiny nás na zpáteční cestě domů doprovázel pěkný liják.

 

 

 

Všem, kteří přijeli moc děkujeme za příjemně strávené chvíle a za rok se budeme těšit na další setkání. A doufám že v hojném počtu.

Pár foteček je zde