Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 10. 2012

Javorová skála

V termínu 27.9. - 30.9.2012 jsme se zůčastnili prodlouženého výcvikového víkendu, který pořádala Vlaďka Králová s Adamem Haf Raf v kempu Javorová Skála u Prčic. Opět  nás měli na starost naši oblíbení výcvikáři  Mirka Marcišinová a Robert Fagoš. Moc děkujeme za pozvání a  skvělou organizaci Vlaďce. Setkali jsme se zde s novými kamarády a také už s dalšími, které již známe. V kempu byla také parta agiliťáků, kterých bylo všude plno..frisbi.jpg.......Cailin si vyzkoušela i některé disciplíny, které pro ni byli novinkou a nejvíce jí zajímal Coursing, kde se běhalo na trase za chlupaticí. To jí přímo nadchlo a vypadala jako by tuto disciplínu běhala každý týden, nechtěli nám věřit, že běží poprvé.Také chytání Dog Frisbee jí móóóc bavilo.

V sobotu jsme se vydali na turistickou cestu k Čertovu břemenu, kde si Cailin s Jardou vyšplhali až na vrchol, já dělala záchytnou a fotodokumentující skupinu pod skálou.

Po cestě jsme potkávali plné výběhy koní a oslíků, kteří loudili jablíčka, co jsme měli po kapsách. Také jsme dorazili k bizoní farmě, kde měli bizoni odpolední siestu a povalovali se. Takže fotky jen v leže....bizoni.jpg

Cailin si je chtěla prohlídnou zblízka ale nepočítala s elektrickým ohradníkem a než jsem stačila zavolat dostala jednu výstražnou přes čumák, a bylo po zkoumání, už se držela od ohradníku dál.

 Počasí nám přálo a tak jsme stopovali na krásných loukách v okolí kempu, dělali poslušnost s Mirkou a kousali na Roberta.

Krásný víkend s príma partou a spoustou nových zážitků a poznatků, už se těšíme na další společné akce.

více fotek na rajčeti