Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 5. 2014

Klubová výstava Knížecí rybník 2014

Letos, jako každoročně jsme se vypravili na klubovou výstavu. A jelikož jsme si nechali po Cailin z prvního vrhu její černou dcerku , přihlásil jsem je obě. Anttarka bojovala ve třídě dorostu a Cailin mezi pracovními fenkami. Letošní rok byla konkurence opět veliká. Jako první do třídy dorostu nastoupil můj odchov :

attis-a-a-alby.jpg

 plavý Attis Awedante - VN2

a jeho bráška plavý Alby Sun Awedante - VN4

oběma klukům i jejich majitelům patří můj veliký dík, že je přivezli ukázat a úspěšně zahájili výstavní kariéru

 

 

3-sestry.jpg

další želíska v ohni byly naše 3 černé sestřičky a jak dopadly :

Anne-Berry Awedante - VN1

Anttara Black Awedante - VN2

Amare Awedante - VN4 i jejich páníčkům patří můj obdiv, že se vydali na tuhle prestižní výstavu a krásně se zde předvedli.

   

Ve vedlejším kruhu, kde posuzovala paní rozhodčí Sascha Bonde-Henriksen se shodou okolností dostala zároveň s třídou dorostu na řadu třída pracovních fenek a tak Cailin nastoupila do kruhu se svým chovatelem Rudou Baudyšem a s VÝBORNOU se probojovala se třemi fenkami do závěrečných kruhů.

Po odpolední pauze a několika kolečkách, kde Cailin zaujala krásným a ladným pohybem nás rozhodčí staví na první místo  V1 s titulem CAC.

                 více fotek je zde 

Jsme velmi spokojeni. Cailin i její děti se moc krásně předvedli a určitě jejich majitelé odjížděli s pocitem pěkně stráveného dne mezi hovíkama a snad i nějakým plánem do budoucna.

Během klubové výstavy proběhlo vyhodnocení soutěže o "nejúspěšnějšího pracovního hovawarta"za rok 2013. Z 22 psů se Cailin, ač v loňském roce měla mateřskou půl-roční pauzu umístila na krásném 15. místě. 

I když bylo velmi nevlídno, chladno a deštivo, atmosféra výstavy byla jako vždy báječná. Děkujeme rodině Baudyšů, kteří nás přijeli podpořit, Mirce se Standou a bráškou Crosbym - který se probojoval mezi 25 psy na krásné 3 místo, majitelům našich A-čkových štěňat a samozřejmě také všem kamarádům a přátelům, kteří nám fandili.