Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 7. 2011

Naše nahatá výstava

cailin-sun-kesidy-1-.jpgDlouho jsme se rozhodovali, zda vůbec na národní výstavu do Mladé Boleslavi vyrazit . Cailin začala asi 14 dní před výstavou poštět chlupy a vylínala takovým způsobem, že všechny chlupy byli po zahradě a  Cailin měla ohromnou radost,že jí není vůbec horko . Zato já s hrůzou pozorovala jak se z naší fešandy stává naháček .  Nakonec jsme přeci jen vyrazili a vlastně jen , abychom poklábosili a okoukly ostatní hovíky, jetli jsou taky tak nahatí. Někteří byli a některé asi udržují trvale v mrazáku, poněvadž byli tak krásně nasrstění jako v zimě.

Rozhodčí byl velmi přísný a Védečkami rozhodně nešetřil. Taky jsme jedno dostali.

Cailin nastopila do své třídy společne s naší výstavní kámoškou a spolubojovnicí Brusinkou, která byla věrnou kopií Cailin. Také nechala kožich doma a vyrazila na letní výstavu nalehko. Holky se vedle sebe krásně vyjímali. A společně byli také oceněny obě vyfasovali VD a prý se mají příště více obléknout a schovat užší hrudníky . No jo, modelky bez kožichu budou holt vždycky trochu hubenější.

Ale přes to máme od pana rozhodčího velmi krásný posudek , kde ocenil ostatní klady.

Takže naše první VD už máme a poznatek, že letní výstavy nejsou nic pro nás a v létě se holt více líbí holky krev a mlíko.....

Výstava byla stejně moc príma a poklábosení s kámoškama ze světa hovíků stálo i za nahatou výstavu....